Cygan blijft toch nog bij Villarreal

Philippe Crols
| 0 reacties
Cygan blijft toch nog bij Villarreal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pascal Cygan zal ook volgend seizoen nog bij het Spaanse Villarreal spelen. Dat is redelijk opmerkelijk te noemen, want eerder kreeg hij van zijn werkgever nog te horen dat hij tijdens de zomer mocht uitkijken naar een nieuwe club.

Het contract van Cygan bij Villarreal zou binnen enkele weken aflopen en het zag er nu niet bepaald naar uit dat die overeenkomst verlengd zou worden. Dat is echter wel gebeurd. De 34-jarige zal nog zeker een seizoentje uitkomen in de Spaanse Primera Division. Zo zal De Franse verdediger dus niet verhuizen naar Real Betis. Die club had nadrukkelijk zijn interesse getoond.

De reden dat Cygan aanvankelijk mocht vertrekken is dat Villarreal de jeugd meer kansen wilde geven. Zo hadden ze onder meer ene Caceres op de loonlijst staan. Deze vertrekt tijdens de zomer voor 16 miljoen naar Barcelona.

In het verleden speelde Cygan in Frankrijk bij Lille en Wasquehal. Zijn grootste successen boekte hij echter met Arsenal waar hij twee titels en een FA Cup won. Cygan speelt sinds 2006 voor Villarreal. De club werd afgelopen seizoen tweede in de Spaanse Primera Division.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties