McLaren in beeld bij Blackburn

Luc Goderis
| 0 reacties
McLaren in beeld bij Blackburn
Foto: © SC

Sedert het vertrek van manager Mark Hughes bij Blackburn gaat er geen dag voorbij of er wordt een nieuwe naam toegevoegd aan het lijstje van mogelijke opvolgers. Het recentste gerucht uit Lancashire is dat Steve McLaren er straks trainer wordt.

Volgens bronnen binnen het clubbestuur is Steve McLaren momenteel kandidaat nummer één om er manager Mark Hughes op te volgen.  De Welshman verhuisde eerder deze maand naar Manchester City voor een bedrag van om en bij de acht miljoen euro.

McLaren legde eerder een aanbieding van FC Twente naast zich neer en gaat momenteel niet in op een uitnodiging van Panathinaikos.  Skysports meent te weten dat McLaren op maandag rond de tafel zit met het bestuur van Blackburn Rovers, maar - nog volgens onze bron - zou de club uit Lancashire nog voor het einde van de week hun nieuwe manager willen voorstellen.  De club weigert echter hierover een officiele uitspraak te doen.

Steve McLaren was in de jaren tachtig speler van Hull City, Derby County, Lincoln City, Bristol City en Oxford Utd.  Hij speelde als middenvelder in totaal 305 wedstrijden en scoorde achttien keer.  Tussen 2001 en 2006 was hij manager bij Middlesbrough, waarmee hij de finale van de Uefabeker haalde.  Zijn team verloor echter met 4-0 van Sevilla.

Na het WK 2006 nam hij de job van Engels bondscoach over van Sven Goran Eriksson, maar wist zich niet te plaatsen voor het EK 2008.  De niet-kwalificatie kostte McLaren zijn kop.

Voor zover we het kunnen inschatten zijn zowel Paul Ince, als Sam Allardyce nog steeds in de running voor de job.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties