Juninho vindt al die trainerswissels maar niets

Philippe Crols
| 1 reacties
Juninho vindt al die trainerswissels maar niets
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juninho Pernambucano zal volgend seizoen onder de hoede staan van trainer Claude Puel. Die verliet enkele weken geleden Lille om aan de slag te gaan bij Lyon. De Braziliaanse spelmaker van de kampioen vindt het maar niets.

De middenvelder speelde tot 2000 in eigen land bij Recife en Vasco Da Gama. Bij de eeuwwisseling kwam hij dus naar Europa om voor Lyon te spelen. Met die club boekte hij heel wat successen, want hij werd maar liefst zeven seizoenen op rij kampioen.

Dat gebeurde wel niet altijd met dezelfde trainer. Claude Puel wordt de vijfde trainer sinds Juninho onder contract staat bij de Franse landskampioen. Dat vindt de Braziliaan net iets van het goede teveel.

“Puel is een gerespecteerde coach, maar ik zou toch liever een beetje meer continuïteit hebben”, verklaarde Juninho. De speler die bekend staat om zijn schitterende vrijschoppen laat ook meteen de deur op een kier voor een vertrek. Ook vorig seizoen leek Juninho te gaan vertrekken bij Lyon, maar uiteindelijk bleef hij toch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties