Ronaldo maandag in Amsterdam onder het mes

Nico Wieme
| 2 reacties
Ronaldo maandag in Amsterdam onder het mes
Foto: © SC

Er lijkt meer duidelijkheid te komen over een mogelijke operatie van Cristiano Ronaldo. Nederlandse bronnen menen te weten dat de Portugese sterspeler vandaag in Amsterdam onder het mes gaat.

Na de verloren EK-kwartfinale van Portugal tegen Duitsland liet Cristiano Ronaldo weten dat hij al maanden sukkelt met een enkelblessure en dat een operatieve ingreep quasi onvermijdbaar is. 

“Ik ga me nu eerst laten opereren”, zei de Portugese international toen. “Ik heb al zo’n drie maanden last van mijn voet.” Nadien werd dat bericht door zijn club, Manchester United, afgezwakt.
 
De Nederlandse krant De Telegraaf is er nu rotsvast van overtuigd dat de Portugese flankspeler zich maandag in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam zal melden voor een operatie aan de rechterenkel.
 
Volgens De Telegraaf zal de ingreep uitgevoerd worden door Niek van Dijk, die een internationale reputatie heeft op het gebied van knie- en enkeloperaties. De vleugelspits van Manchester United en het Portugese elftal arriveerde zondagavond in Amsterdam. Na de operatie staan de Man Unitedspeler drie maanden revalidatie te wachten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties