Sire, er zijn nog Belgen!

K M
Sire, er zijn nog Belgen!
Foto: © SC

Terwijl België politiek gezien nog nooit zo dicht bij een splitsing stond, is dat op voetbalgebied niet minder waar. De tickets voor de Olympische oefenwedstrijd tussen België en Nederland gaan immers als zoete broodjes over de toonbank.

De Genkse Cristal Arena zou wel eens zo goed als uitverkocht kunnen zijn als België komende woensdag Nederland partij geeft in een oefeninterland als voorbereiding op de Olympische Spelen. Met nog een week te gaan heeft de Belgische Voetbalbond immers al 14 000 tickets verkocht voor het oefenduel. Zowel mensen uit onder andere Limburg, Antwerpen en Luik zullen op 23 juni afzakken naar het Genkse om samen de nationale ploeg aan te moedigen. Daar traditioneel op de laatste dagen voor een wedstrijd de meeste kaartjes worden verkocht, is het niet onlogisch dat het stadion geheel uitverkocht zal geraken. Voor meer info om tickets aan te schaffen, klik onderaan op de banner over deze wedstrijd.

Ook u kan bij deze aantrekkelijke affiche aanwezig zijn! Het enige wat u hoeft te doen, is een mailtje sturen naar secretariaat@voetbalkrant.com als u het antwoord weet op de volgende vraag: Welk land won goud op het Olympische voetbaltornooi dat tijdens de Olympische Spelen van 1920 in Antwerpen werd georganiseerd? 

Voetbalkrant steunt de Olympische Duivels en dus maakt u kans om één van de 20 duo-tickets ter waarde van 50 EUR te winnen voor het duel tussen België en Nederland op woensdag 23 juni om 20u30 in de Cristal Arena te Genk!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties