Stevens rekent heimelijk op Ronaldo

Nico Wieme
| 0 reacties
Stevens rekent heimelijk op Ronaldo
Foto: © SC

PSV heeft Ronaldo onlangs gevraagd om in Eindhoven van zijn zware knieblessure te revalideren. Trainer Huub Stevens hoopt stiekem dat er met de Braziliaanse aanvaller iets moois kan ontstaan.

Heimelijk hoopt Huub Stevens erop dat Ronaldo bij een eventuele revalidatie bij PSV de microbe voor de Eindhovenaren weer te pakken krijgt. “Misschien kan er zomaar wel iets moois ontstaan”, droomt de nieuwe PSV-coach hardop.
 
Stevens is in ieder geval niet bang om ‘Tonaldo’ – zoals de Braziliaan de laatste tijd spottend genoemd wordt – onder zijn vleugels te nemen. “Waarom niet? Hij heeft hier gespeeld en goede jaren meegemaakt. We hebben contact gezocht met de mensen om hem heen, voorlopig is er nog geen reactie gekomen, maar we hebben nog de tijd.”
 
De 31-jarige Ronaldo raakte in februari zwaar geblesseerd en is nog altijd niet hersteld. Zijn contract bij AC Milan is afgelopen, waardoor hij momenteel werkloos is. PSV hoopt daarvan te kunnen profiteren.
 
“Door alle commotie en aandacht in Zuid-Europa kan ik me voorstellen dat hij daar niet naar toe wil. Bij PSV kan hij in alle rust herstellen, maar misschien kunnen we uiteindelijk ook wel in een andere rol van hem profiteren”, aldus Stevens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties