Hoogstrate mist wellicht de volledige heenronde

De Nijs Michael
| 0 reacties
Hoogstrate mist wellicht de volledige heenronde
Foto: © SC

Eerder deze maand sloeg het noodlot toe voor Jordi Hoogstrate, de speler van FC Grondingen scheurde zijn kruisband af en moet daardoor de volledige heenronde aan zich voorbij laten gaan.

Hoogstrate liep de akelige blessure op tijdens een oefenduel van Jong FC Groningen eerder deze maand. Intussen heeft de middenvelder een succesvolle chirurgische ingreep ondergaan, waarbij hij een nieuwe kruisband in zijn rechterknie kreeg, maar toch zal de revalidatie nog maanden in beslag nemen.

"Het was een shitgevoel in de weken erna. Het viel me vies tegen. Eindelijk stond ik weer op het veld en was ik met voetballen bezig en toen gebeurde dit. Nu de operatie achter de rug is en de schade relatief meevalt, kan ik opnieuw vooruit kijken. De komende weken moet ik de knie vooral niet teveel belasten", vertelt de 25-jarige Hoogstrate op de website van FC Groningen.

Toch moet de middenvelder niet te veel hoop koesteren betreffende de heenronde, naar alle waarschijnlijk zal hij pas na nieuwjaar opnieuw inzetbaar zijn bij Groningen. "Over een maand of drie à vier hoop ik opnieuw dingen op het veld te kunnen doen", klinkt het hoopvol bij Hoogstrate.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties