De Sart haalt zwaar uit naar Jacky Matthijsen

De Nijs Michael
| 48 reacties
De Sart haalt zwaar uit naar Jacky Matthijsen
Foto: © SC

Het is al een poosje duidelijk dat Jacky Matthijsen het niet begrepen heeft op de Belgische beloftenploeg die momenteel actief is in China, maar voor bondscoach Jean-François De Sart is de maat nu vol. Hij haalt deze morgen snoeihard uit naar Matthijsen.

Matthijsen had zich eerder al de woede van De Sart op de nek gehaald door Ciman en Simaeys tijdens hun vrije voormiddag te laten trainen, maar vorige week ging de coach van Club Brugge nog een stapje verder. "De reputatie van de beloftenploeg is bedenkelijk en bovendien wil geen van de verantwoordelijken er iets aan doen", liet Matthijsen optekenen in de media.

Beloftencoach De Sart heeft lange tijd niet gereageerd op de uitlatingen van Matthijsen, maar gisteren sprong de Waal dan toch uit zijn vel. "Wie denkt Matthijsen wel dat hij is? Heeft hij een nieuwe job, misschien? Dat hij zich moeit met Club Brugge! Ik ga toch ook geen commentaar leveren op zijn werk? Wie op 8.000 km van hier zit, moet zwijgen", haalde De Sart vernietigend uit richting de trainer van Club Brugge. 

De Sart verdedigde zich ook: "Vroeger en nu was er nooit een probleem in de groep. Waar heeft Matthijsen het over? Ach, hij is mijn probleem niet. Misschien lezen de spelers zijn uitspraken op internet, maar ik vind het de moeite niet om mij tegenover de groep te verantwoorden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties