Onenigheid groeit bij Olympische ploeg

T. Coremans
| 79 reacties
Onenigheid groeit bij Olympische ploeg
Foto: © SC

De problemen bij de Olympische ploeg blijven zich opstapelen. Niet alleen de werkgevers van de spelers liggen dwars. Inmiddels steken onderlinge confrontaties de kop op.

Na de kleine crisis bij bekerwinnaar Sporting Anderlecht loopt het intern bij de Olympische ploeg eveneens niet van een leien dakje. Laurent Ciman leeft in onmin met bondscoach De Sart. Volgens de nieuwe aanwinst van Club Brugge krijt hij weinig tot geen speelkansen.

Ciman weigerde kort voor affluiten in het duel met China in te vallen voor Pocognoli. De rechtsachter is zeer ontevreden over zijn speelkansen onder De Sart. Met deze uitlatingen speelt hij de uitspraken van trainer Mathijssen in de kaart.

Zowel De Sart als Ciman wilde geen verdere uiteg kwijt over het incident. De hele ploeg relativeerde het verhaal en bleek geen weet te hebben van het voorval. Eerder verliet Vanden Borre al eens de training. Het is dus niet de eerste keer dat spelers niet akkoord gaan met de beslissingen van de coach. De druk die leeft bij spelers en bestuur neemt stilaan ongehoorde proporties aan. (AN)

 

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws