Kicker: 'Kompany mag weg bij goed bod'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kicker: 'Kompany mag weg bij goed bod'
Foto: © SC

Hamburg SV lijkt de fratsen van onze landgenoot Vincent Kompany beu te zijn. De duurste aankoop allertijden van de Duitse vereniging lijkt uitgegroeid te zijn tot een floptransfer.

Het Duitse voetbalblad Kicker pakt uit met het nieuws dat Hamburg SV bij een goed bod Vincent Kompany niets in de weg zal leggen om te vertrekken bij die Rothosen. In de Hansestad zijn ze de fratsen van onze landgenoot beu. Kompany maakte zich de voorbije maand niet echt populair na de soap rond zijn Olympische selectie. Na de wedstrijd tegen China werd hij teruggeroepen door zijn werkgever en dat zinde hem niet. Bovendien miste hij bij zijn terugreis ook nog zijn vlucht naar Duitsland en ging hij dan maar vrolijk shoppen in Shanghai.

Kompany speelt sinds 2006 in Hamburg, maar een succesverhaal is dat - mede door heel wat blessureleed - tot dus ver niet geworden. De Duitsers betaalden tien miljoen euro aan Anderlecht voor de overgang. Hamburg is overigens niet van plan om de speler met veel verlies te verpatsen. Geïnteresseerde teams zullen dus de portefeuille mogen bovenhalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties