Tomassi gaat nog uitbollen bij QPR

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tomassi gaat nog uitbollen bij QPR
Foto: © SC

Damiano Tommasi denkt nog niet aan stoppen met voetballen. Vandaag tekende de 34-jarige Italiaan een contract tot het einde van het seizoen bij de Engelse tweedeklasser Queens Park Rangers.

Damiano Tommasi speelde afgelopen seizoen bij de toen noodlijdende Spaanse topklasser UD Levante. Die club uit Valencia had financiële problemen en dus werd zijn contract er niet verlengd. Levante degradeerde overigens ook uit de Primera Division. 

Iain Dowie, de manager van Queens Park Rangers, is erg tevreden met de 34-jarige routinier die 25 keer voor de Italiaanse nationale ploeg uitkwam. "Met Damiano halen we heel veel ervaring in huis. Zowel op clubverband als op het allerhoogste niveau heeft hij de top behaald. Zijn komst is alleen maar goed voor deze club. Onze jonge spelers zullen veel van Tommasi kunnen opsteken", zegt de manager van QPR op de website van de Londense club.

Tommasi is vooral bekend van zijn periode bij AS Roma. Hij verdedigde maar liefst tien seizoenen de kleuren van de Romeinse club. Hij speelde daarin ook meer dan 250 officiële duels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties