Chapelle gaat, Casimir Jagiello komt

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Chapelle gaat, Casimir Jagiello komt

Woluwe-trainer Charly Chapelle werd het slachtoffer van de slechte seizoensstart van de club, hij wordt vervangen door de in Polen geboren Casimir Jagiello.

Charly Chapelle heeft er acht succesvolle jaren opzitten als trainer van WS Woluwe, een huwelijk waar een einde aan komt na de slechte resultaten van de afgelopen weken waarin de club uit zijn eerste drie matchen amper één puntje behaalde. De thuisnederlaag van afgelopen zaterdag zette alles in een stroomversnelling doch zou de reden van het ontslag volgens Chapelle niet enkel aan de sportieve factoren te wijten zijn maar eerder een afrekening. Zo zouden er al sinds langere tijd meningsverschillen heersen tussen de ontslagen trainer en twee van de vijf bestuursleden die op voetbalgebied op een andere golflengte zaten. Ondanks het ontslag blikt Chapelle toch tevreden terug op zijn tijd bij de club, waarin hij enkele mooie pagina’s geschiedenis heeft achtergelaten.

Intussen heeft de club reeds een vervanger weten te strikken, Casimir Jagiello wordt de nieuwe sportieve baas in het Fallonstadion. De 53-jarige trainer was als voetballer actief in de Poolse eerste klasse en in Frankrijk. Jagiello staat op heden reeds 18 jaar aan het trainersroer en trainde voorheen ook al Francs Borains, La Louvière, Doornik, Union, Ronse en Couillet waar hij in februari aan de deur werd gezet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties