Revanche voor Milan en Roma?

Maarten Vandenabeele
| 0 reacties
Revanche voor Milan en Roma?
Foto: © SC

Milan en Roma kenden beide een abominabele start in de Serie A en zijn tuk op revanche. Ook Fiorentina heeft nog maar 1 punt, maar had wel al een bijzonder zwaar programma. Toch spelen ook de Viola met het water aan de lippen.

AC Milan krijgt seizoensrevelatie Lazio op bezoek, dus een eerste driepunter is helemaal geen evidentie. Tot overmaat van ramp moeten de Rossoneri de onmisbare Pirlo voor enkele weken zien te vervangen. Gattuso (foto) is wel al terug na zijn handbreuk. Voorin mag Borriello eens zijn kans gaan, na de belabberde prestaties van Shevchenko.
Delio Rossi hoopt dat Zarate zijn bloedvorm nog minstens een week aanhoudt. In vergelijking met de vorige speeldag voert de coach maar 1 wissel door: Matuzalem komt in de plaats van Meghni.

AS Roma mist zijn centrale verdedigers Juan en Mexes. Totti is nog steeds niet fit genoeg om aan de wedstrijd te beginnen. Perrotta is bijna weer volledig inzetbaar en neemt al plaats op de bank.
Reginna hoopt dat de déclic er bij de Romeinen ook dit weekend nog niet komt. Corradi speelt eenzaam in de spits bij de Amaranto.

Na de zware wedstrijd in Lyon kan Prandelli het zich niet permitteren om wat van zijn sterren te laten rusten, want de Viola zijn nog op zoek naar de eerste overwinning. Mutu en Gilardino moeten dus vol aan de bak en krijgen wellicht Kuzmanovic in steun.
Tegenstander Bologna speelt voor het eerst dit seizoen Mudingayi van bij de aftrap uit, als centrale, controlerende middenvelder.

Inter mag geen problemen hebebn om Torino te gaan kloppen. De Nerazzurri zien met Cordoba (foto) een belangrijke pion terugkeren. Muntari werd na zijn rode kaart tegen Catania voor 3 weken geschorst en is dus niet inzetbaar op het middenveld. Voorin mogen Balotelli en Mancini zich uitleven aan de zijde van Ibrahimovic.
Torino hoopt toch iets te kunnen forceren tegen de kampioen en rekent vooral op de getalenteerde voorhoede Rosina - Amoruso - Bianchi.

Juventus verliest Trezeguet voor vier maanden, maar Ranieri heeft voorlopig genoeg aanvallende opties, al missen Del Piero en Camoranesi ook de wedstrijd in Cagliari. Iaquinta en Amauri zullen wellicht starten en Chiellini wordt misschien wel gespaard, in dat geval komt Mellberg in de ploeg.
Cagliari wil heel graag stunten, want met een 0/6 is het seizoen niet bepaald schitterend ingezet.

De andere wedstrijden van de derde speeldag:

Palermo - Genoa
Sampdoria - Chievo
Catania - Atalanta
Lecce - Siena
Udinese - Napoli

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties