Zé Roberto denkt na over langer verblijf bij Bayern

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zé Roberto denkt na over langer verblijf bij Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blijft Zé Roberto volgend seizoen dan toch nog bij Bayern München voetballen? De Braziliaan gaf te kennen dat het voor hem mooi geweest is na dit seizoen, maar club en speler zitten tijdens de winterstop toch nog eens bijeen.

"We hebben afgesproken dat we tijdens de winterstop nog eens om de tafel gingen zitten. Dan zal ook een mogelijke contractverlening zeker ter sprake komen", liet voorzitter Karl-Heinz Rummenigge weten in het Duitse sportblad Kicker. Zé Roberto is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen in München. Hij had deze zomer aangegeven dat hij zou vertrekken bij Bayern en dat hij een andere Europese club best zou zien zitten. Een overstap naar een andere Duitse club sloot hij wel uit.

Zé Roberto speelde twee periodes bij Bayern. De eerste was van 2002 tot 2006, maar dan keerde hij terug naar Brazilië om er voor FC Santos te spelen. Eén jaar later keerde hij al terug naar München. De Braziliaan scoorde dinsdagavond overigens de gelijkmaker in het CL-duel tegen Olympique Lyon. Hij speelde al 75 Europese duels voor Bayern waarvan 55 in het kampioenenbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties