Zwolle krijgt Belgisch bier

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Zwolle krijgt Belgisch bier

FC Zwolle en bierbrouwer InBev ondertekenen aanstaande zondag 5 oktober voorafgaand aan de competitiekraker FC Zwolle - Go Ahead Eagles een overeenkomst voor de levering van Jupiler bier. Het contract heeft een duurte van vijf jaar.

"De wijze waarop Jupiler de Eerste Divisie nieuw leven heeft ingeblazen, heeft ons enthousiast gemaakt voor het merk. Maar laten we ook eerlijk zijn; hoewel de Jupiler League zich goed ontwikkelt, willen we met FC Zwolle zo snel mogelijk doorgroeien naar de hoogste regionen van het betaalde voetbal", aldus algemeen directeur Gerald van den Belt.

Ook bij Jupiler zijn ze tevreden met de overeenkomst met FC Zwolle. "De samenwerking met FC Zwolle is voor Jupiler een belangrijke stap in de verdere groei van ons biermerk in het Oosten van Nederland. FC Zwolle is een fantastische club met een prachtig nieuw stadion, veel ambities en een grote supportersschare. Speciaal voor de fans gaat de Jupiler League de komende jaren leuke initiatieven ontwikkelen, in het stadion maar ook in de supermarkten." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties