ManU verlengt contracten van tweetal

Mathias Dumarey
| 1 reacties
ManU verlengt contracten van tweetal
Foto: © SC

Manchester United heeft beslist om de contracten van Paul Scholes en Darren Fletcher te verlengen. Eerstgenoemde blijft tot 2010 op Old Trafford, voor de jonge Schot is dat tot 2012.

Paul Scholes wordt binnenkort 34 jaar en dus krijgt hij nog een contract voor twee seizoenen. "Hij is het levende bewijs dat als je goed op je lichaam let, je door kan spelen en beloond kan worden bij een club als deze. Hij is hier al sinds zijn veertiende. Dat zegt genoeg over zijn wens en capaciteiten om aan de top te blijven", lichtte sir Alex Ferguson de contractverlening van de middenvelder toe op de website van The Mancunians.

De 24-jarige Darren Fletcher heeft zich in de voorbije seizoenen kunnen opwerken tot een basiskracht in het elftal van Ferguson. "Hij zit hier net als Paul, Ryan Giggs en Wes Brown al jaren. Hij speelt constant en we zijn allen heel tevreden dat hij zijn contract heeft verlengd", zegt Ferguson over zijn streekgenoot. Fletcher is ook al een basiskracht in het Schotse nationale elftal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties