Blessurezorgen voor Schuster

Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Blessurezorgen voor Schuster
Foto: © SC

Real-coach Schuster heeft opnieuw wat puzzelwerk voor de boeg in de aanloop naar de confrontatie met Málaga. Niet alleen Robben is onbeschikbaar, ook Ramos, Van Nistelrooy en Pepe zijn out of onzeker.

Real Madrid en met name coach Schuster kampt dezer dagen met heel wat kopzorgen.  De resultaten in de eigen competitie en in de Champions League vielen de voorbije weken behoorlijk tegen en bovendien kampt de Koninklijke met heel wat blessureleed.  In de opwarming van de partij tegen Juventus viel Arjen Robben al uit en tijdens de wedstrijd liep ook Spaans international Sergio Ramos een blessure op.  De verdediger is hoogst onzeker voor de confrontatie met Málaga, dat al liet uitschijnen niet naar de hoofdstad te reizen om te verliezen.  

Schuster kan dit weekend ook niet rekenen op Van Nistelrooy, die mogelijk ook meerdere wedstrijden zal missen.  Bovendien is Pepe nog steeds niet hersteld van zijn dijblessure.  De Braziliaan maakt opnieuw geen deel uit van de kern.  Ten slotte kunnen de Madrilenen nog steeds niet rekenen op Ruben de la Red.  Het is onduidelijk wanneer de middenvelder terug zal kunnen spelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties