FC Lebbeke
Bambrugge RC
Datum: 07/12/2008 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (2C)
Speeldag: Speeldag 15
Rapide Lebbeke kan Bambrugge niet afstoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Rapide Lebbeke kan Bambrugge niet afstoppen
Foto: © SC

Was de eerste helft nog enigszins gelijkopgaand dan drukten de bezoekers in de tweede helft wat door en Rapide moest passen.

De thuisploeg begon het felst maar de vrijstaande Delcour trapte compleet naast een voorzet van K. Scheerlinckx (7’). Aan de overzijde stond Mathys pal op pogingen van Schepens en Van Lippevelde. Aan het kwartier aarzelde de doorgebroken Delcour te lang en weg was de open kans. Bambrugge zocht de snelle counter en Goossens stak de bal naast de paal (18’). De thuisploeg ontsnapte aan een achterstand toen een klutskopbal op de paal viel (20’). Met een knappe voetveeg en een save hield Mathys zowel Goossens (22’) als Schepens (26’) van een doelpunt. Met de rust in zicht loste Hostens een pegel van D. Vandriessche. Van Damme kwam centimeters te kort.
 
In het begin van de 2de helft bracht Ogab Putteman alleen voor doel maar die liep zich knullig vast. Coen glipte door de buitenspelval en vlamde naast (54’). Aan de overzijde knalde Putteman voorlangs. Mathys had beide vuisten nodig op een pegel van Schepens en stond in de weg bij de rebound van Van Lippevelde (57’). De wedstrijd viel een tijdje stil tot Putteman zich verslikte op het middenveld. Klaas Vandenbossche gleed door de uit verband gespeelde verdediging en nu was Mathys kansloos (72’). Even later moest de thuisportier een schot via de paal in hoekschop duwen. De snelle Coen stuitte tot 2 keer toe op Mathys (79’). Van Lippevelde viseerde de wolken en Coen liftte de bal over doel van in de kleine backlijn (84’). In de slotminuut vond Coen de vrijstaande Klaas Vandenbossche en die liep rustig met de bal in doel.
 
Rapide Lebbeke: Mathys; K. Scheerlinckx, Verhulst, Van Brempt, Tuybens, J. Scheerlinckx, Putteman, D. Vandriessche (72’ B. Vandriessche), Delcour, Van Damme, Ogab (84’ Baert)
 
RC Bambrugge: Hostens, De Coninck, De Moerlooze, Van Lippevelde, Vandenbossche, De Vis, Coen, Goossens, Schepens (71’ Delclef), Van Impe, Clinckspoor (89’ Coppens)
 
Doelpunten: 72’ en 89’ Vandenbossche 0-1 en 0-2
 
Gele kaarten: D. Vandriessche, Baert, Delclef