Bellamy is bijna zeker een ploegmaat van Kompany

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bellamy is bijna zeker een ploegmaat van Kompany
Foto: © SC

Craig Bellamy is voortaan een speler van Manchester City. Na weken praten zijn West Ham United, zijn vorige club, en de club van onze landgenoot Vincent Kompany het eens geraakt over de transfervoorwaarden.

Craig Bellamy moet het nu wel nog zelf eens raken met Manchester City, maar op dat vlak worden er geen problemen verwacht. De Welshman moet ook nog een medische keuring ondergaan. Naast Manchester City was ook Tottenham Hotspur in de race voor de aanvaller en bood het evenveel als The Citizens. Bellamy verkoos echter een overgang naar Manchester. Het is niet bekend of Bellamy daarvoor onder druk is gezet door West Ham want mogelijk zou daarin de Londense rivaliteit hebben gespeeld.

Bellamy mocht afgelopen weekend van West Ham-manager Gianfranco Zola geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie omdat hij volgens de Italiaan niet genoeg bezig is met zijn competitieverplichtingen ten aanzien van West Ham. De Britse pers ziet ook het feit dat Bellamy een fel verbeterd aanbod om zijn contract te verlengen, heeft afgeslagen als een reden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties