David Gevaert zoekt geen excuses

Rombaux Gunther
| 0 reacties
David Gevaert zoekt geen excuses

Racing Waregem verloor afgelopen weekend met 2-4 van Centre. Trainer David Gevaert zocht geen excuses voor de nederlaag.

RC Waregem kwam al snel op achterstand in de thuiswedstrijd tegen URS Centre. Tom Devos zorgde voor de gelijkmaker, maar de Waregemse vreugde bleek van korte duur. Centre kwam even later immers opnieuw op voorsprong. Na de rust lukte Kristof Dupont de gelijkmaker (2-2), maar tien minuten voor tijd telden de bezoekers de thuisclub helemaal uit met twee treffers. Trainer David Gevaert zocht geen excuses voor de eerste thuisnederlaag van het seizoen.

“Als je een 2-4-nederlaag oploopt, hoef je geen excuses te zoeken. Centre was de betere ploeg en behaalde een verdiende zege. We kwamen vroeg op achterstand en brachten nadien goed voetbal tot aan de gelijkmaker. Daarna verzuimden we om druk te blijven zetten. Centre liet de bal goed circuleren, dat bleek vooral uit hun tweede doelpunt. Met een paar passen telden zij onze verdediging helemaal uit. Wij toonden vooral veel goede wil maar dat volstond niet. Wat wij brachten was gewoon niet goed genoeg tegen een sterke tegenstander”, zei de Waregemse trainer na afloop van de wedstrijd. (WB)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties