PSG zet topteams onder druk

Philippe Crols
| 1 reacties
PSG zet topteams onder druk
Foto: © SC

Paris Saint-Germain kwam zaterdag als enige topclub in actie. De hoofdstedelingen wonnen hun wedstrijd ook en zetten zo de andere ploegen bovenaan de klassering onder druk.

PSG kreeg staartteam Caen over de vloer. De hoofdstedelingen scoorden twee maal in de tweede helft via Peguy Luyindula (foto) en Guillaume Hoarau.

Rennes en Toulouse misten de mogelijkheid om over Marseille en PSG naar de derde plaats te klimmen. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht (0-0). In Auxerre - Lorient werd er eveneens niet gescoord.

Le Havre komt niet weg van de laatste plaats. Het verloor van Nancy dankzij een doelpunt van Landry N'Guemo in de laatste minuut. Een minuut voordien leek Amadou Alassane zijn team nog een punt te bezorgen. Diezelfde Alassane had Le Havre na een kwartier op 1-0 gezet. Julien Feret en Jonathan Brison waren de andere doelpuntenmakers voor de bezoekers.

Nantes boekte een belangrijke zege op het veld van Le Mans. Yoann Poulard en Frederic Da Rocha zorgden voor de goals.

Monaco en Valenciennes hadden aan een doelpunt genoeg om te winnen van respectievelijk Grenoble en Nice. Alexandre Licata trof raak voor Monaco, bij Valenciennes was Gregory Pujol (ex-Anderlecht) de gevierde man.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties