Analyse Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse eerste provinciale
Foto: © SC

In de eerste provinciale lijkt de kampioen stilaan bekend. Oosterzonen won namelijk de topper van Zwarte Leeuw. Onderaan verloor rode lantaarn Kontich opnieuw.

Oosterzonen zet grote stap richting titel

Leider Oosterzonen staat na 21 speeldagen acht punten voor eerste achtervolger Zwarte Leeuw. De promovendus legde afgelopen weekend de grote titelfavoriet over de knie met 2-1. Nieuwmoer profiteerde niet echt om dichter bij Zwarte Leeuw te komen. Het bleef op bezoek bij degradatiekandidaat Wuustwezel steken op 0-0.

Kontich verliest opnieuw

Kontich kende een kleine herleving na de winterstop, maar verloor inmiddels opnieuw twee maal op rij. Afgelopen weekend kwam het in eigen huis te kort tegen Branddonk. Ternesse, Belgica Edegem en Wuustwezel hebben negen punten meer dan de rode lantaarn. Edegem speelde gelijk op bezoek bij 's Gravenwezel terwijl Ternesse een belangrijke zege boekte in eigen huis tegen Vlimmeren.

Wijnegem is na winterstop niet bepaald goed bezig. Het is zijn plaats in de subtop in ieder geval kwijt. Een 2-3-nederlaag tegen De Kempen bracht uiteraard geen verandering. De Kempen wipt zelfs over Wijnegem naar de zesde stek.

Ten slotte was er ook nog een zege voor Arendonk in eigen huis tegen Herentals en hielden Katelijne en Houtvenne elkaar in evenwicht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties