Spelers Valencia nog altijd zonder salaris

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Spelers Valencia nog altijd zonder salaris

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De financiële situatie van de Spaanse topklasser FC Valencia blijft erg precair. De club uit de sinaasappelstad is nog altijd niet bij machte om de salarissen van de spelers te betalen. Dat meldt de Spaanse sportkrant Marca vandaag.

FC Valencia is zijn spelers momenteel zo'n vijftien miljoen euro verschuldigd. Eerder hadden beide partijen de afspraak gemaakt dat er vandaag een oplossing zou zijn en dat alle schulden zouden worden afgelost. Vandaag heeft Valencia-voorzitter Vicente Soriano niets anders kunnen doen dan Carlos Marchena (foto), David Albelda en Ruben Baraja, de drie spelers die in aanmerking komen voor het aanvoerderschap, te vertellen dat de nodige centen nog altijd niet voor handen zijn.

Soriano kon de spelers ook niet vertellen wanneer dat wel het geval zou zijn. De Spaanse club is in geldnood geraakt door de financiële crisis die wereldwijd heerst gekoppeld aan het nieuwe stadion dat momenteel gebouwd wordt. De club is niet in staat om de grond waar het huidige Estadio Mestalla is gebouwd, te verkopen voor een redelijk bedrag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties