Mario Been kan Biseswar niet overtuigen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Mario Been kan Biseswar niet overtuigen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been, volgend seizoen trainer van Feyenoord Rotterdam, is er na een persoonlijk gesprek met Diego Biseswar niet in geslaagd om hem te overtuigen bij te tekenen in Rotterdam-Zuid. Biseswar twijfelt nog wat het beste is voor zijn sportieve toekomst.

Diego Biseswar (foto boven) heeft ook heel wat aanbiedingen uit het buitenland op zak. Dit doet hem twijfelen. Hij is op het einde van dit seizoen einde contract bij Feyenoord en sluit ook een transfer naar een andere Nederlandse topclub niet uit.

"Ik ben 21 jaar en houd alle opties open. Voor mij is het belangrijk dat ik de komende twee jaar veel wedstrijden zal kunnen spelen en mezelf kan blijven ontwikkelen. Het is nu aan mij om uit te maken waar ik daartoe het meeste kans zal maken", zegt Biseswar in de Nederlandse krant De Telegraaf.

Biseswar sprak in februari met PSV Eindhoven, maar wellicht verhuist hij niet naar de regerende landskampioen. Enkele dagen na het gesprek liet de entourage van de flankspeler weten dat er niet verder meer gesproken zal worden. Biseswar scoorde dit seizoen al zeven keer en moet binnen zijn eigen club enkel Roy Makaay voor zich dulden als clubtopschutter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties