Verlaten sterren Liverpool samen met Benitez?

Yves Dekoning
| 1 reacties
Verlaten sterren Liverpool samen met Benitez?

Heeft Rafael Benitez te veel macht binnen Liverpool FC? Hoeveel spelers leggen hun toekomst in zijn handen? In hoeverre hangt hun toekomst af van de toekomst van de Spaanse manager?

Rafael Benitez onderhandelt al maanden over een nieuw contract op Anfield. Bij de moeizame besprekingen zoud hij vooral struikelen over de zeggingschap die hij krijgt bij het transferbeleid en de jeugdwerking. Over enkele maanden neemt sterke man Rick Parry (onder druk?) afscheid van Liverpool FC. Maakt dat de weg vrij voor een grotere macht voor Benitez? 

De toekomst van enkele sterspelers van Liverpool zou afhangen van die van de manager. Volgens sommige geruchten zouden verschillende spelers de Reds verlaten als Benitez vertrekt. Anderen willen zeker blijven, maar moeten blijkbaar wachten tot de interne strubbelingen van de baan zijn.  

Dirk Kuijt is één van de spelers die door Benitez naar Anfield werd gehaald. De Nederlandse aanvaller/winger wil dolgraag zijn contract bij de Reds verlengen. "Rafa heeft me gezegd dat hij me een nieuw contract wil geven, maar dat hij eerst zijn eigen contract wil regelen. Ik weet niet of mijn toekomst afhangt van die van de manager. Natuurlijk wil je weten wie je manager is, maar ik ben gelukkig bij Liverpool. Ik wil hier hoe dan ook blijven. Momenteel concentreer ik me gewoon op de wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties