Meldert
Grimbergen
Datum: 15/03/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert levert punten in aan Grimbergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert levert punten in aan Grimbergen
Foto: © SC

Het gebrek aan scorend vermogen brak de thuisploeg zuur op en dat in de cruciale fase van de competitie. Met een laat doelpunt grabbelde Grimbergen alsnog een puntje mee.

In het eerste kwartier bleven beide ploegen rustig de zaken bekijken. Toen Amazou na een collectieve actie de thuisploeg op voorsprong bracht leek dit vrij normaal. Meldert ging door maar Krasniqi werd in verdachte omstandigheden afgestopt. Aan de overzijde moest Begeyn zich reppen bij een vrije trap van Mouloua.
 
Onmiddellijk na de pauze knalde Boujemaoui op de lat en Madawa kegelde de rebound in de wolken. Decoster kopte een hoekschop nipt naast en Fuso viseerde het zijnet. Neal Wauters vlamde een voorzet nipt naast. Met nog enkele minuten op de teller bracht Mouloua de bordjes in evenwicht. In blessuretijd bleef een fout op Boujemaoui onbestraft.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Belle, Amazou (62’ De Frère), Krasniqi (48’ Arys – 65’ Wellens), Sbaaiti, De Pauw, Leyman, Wauters, Boujemaoui en Madawa.
 
KSC Grimbergen: Lievens, Verbeke, Tack, Hermans (88’ Van Den Broeck), Baudet, Roelands, Jennart (84’ Desadeleer), Mouloua, Peeters, Decoster en Fuso.
 
Doelpunten: 19’ Amazou 1-0; 82’ Mouloua 1-1.
 
Gele kaarten: Sbaaiti, Boujemaoui, Mouloua en Decoster.