Overbodige Guti weigert invalbeurt

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Overbodige Guti weigert invalbeurt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guti (foto) past niet in de plannen van Real-trainer Juande Ramos en daar heeft de routinier het moeilijk mee. Afgelopen zaterdag weigerde hij in de slotfase in te vallen op het veld van FC Malaga. Real won de partij overigens met 0-1

José Maria Gutierrez, kortweg Guti, rekende er tegen Malaga niet meer op dat hij zou invallen. Dat bleek uit een reportage dat het Spaanse televisiekanaal Cuatro maakte. Guti werd gedurende de hele wedstrijd gevolgd en zou gezegd hebben tegen Javi Garcia, een andere invaller, dat die zou invallen in zijn plaats omdat trainer Juande Ramos wel zou kiezen voor een extra verdedigende speler.

Gedurende de wedstrijd moest Guti ook een hele tijd warmlopen en hij deed dat zichtbaar tegen zijn zin. Na enkele stretchingoefeningen ging hij weer gaan zitten om de wedstrijd vanop de invallersbank verder te bekijken. Toen een lid van de medische staf Guti op de hoogte bracht dat hij vijf minuten voor het einde van de wedstrijd zou mogen invallen, liet de middenvelder weten daar geen zin in te hebben. Dat tot grote verbazing van Michel Salgado, ook al bankzitter.

Deze gebeurtenis lijkt al een voorbode te zijn van een aangekondigd vertrek deze zomer bij Real Madrid. Eerder had hij al aangegeven dat hij over enkele seizoenen zeker zou vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. "Ik wil graag in het buitenland spelen. De Verenigde Staten, Dubai of Qatar spreken me wel aan. Een dergelijke bestemming zou een mooi einde van mijn carrière betekenen", aldus de Spanjaard. Het contract van Guti loopt normaal gezien af in de zomer van 2011.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties