Vier nieuwkomers en contractverlengingen in Aalst

Rombaux Gunther
| 3 reacties
Vier nieuwkomers en contractverlengingen in Aalst
Foto: © SC

Eendracht Aalst heeft tijdens de afgelopen weken niet stilgezeten. De Ajuinen werken in alle rust verder naar volgend seizoen toe en realiseerde vier inkomende transfers en maakt werk van contractverlengingen.

Drie spelers komen over van reeksgenoot KSV Sottegem. Middenvelders Wouter Moreels en Glenn Coppens maken samen met verdediger Brecht Moreels volgend seizoen deel uit van de Aalsterse kern. Bij Peruwelz, eveneens een reeksgenoot van de Ajuinen, werd Laurent Depoitre weggeplukt. Deze 24-jarige aanvaller ondertekende een verbintenis voor twee seizoenen.

Intussen kregen ook enkele beloftevolle jongeren een nieuw contract aangeboden. Ken Van Damme, Niels Spotbeen en Thomas Spotbeen kwamen tot een overeenkomst voor de komende twee seizoenen. Ook Niels De Schutter, Michael Seminck, Jens Podevijn, Lionel Lord, Predrag Filipovic en Jelle Delie verdedigen volgend seizoen de Aalsterse kleuren. In de komende weken worden de gesprekken aangeknoopt met de overige kernspelers. De club wil tevens benadrukken dat ook de jongeren die klaar zijn voor de overstap naar het eerste elftal in de toekomst hun kans zullen krijgen om zich te bewijzen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties