Engelse internationals kunnen terug naar ex-clubs

Yves Dekoning
| 1 reacties
Engelse internationals kunnen terug naar ex-clubs

Liverpool FC is op zoek naar een vleugelverdediger en een aanvaller. Opvallend is dat de club hiervoor ook in Engeland speurt en de namen die vallen springen in het oog. Zo zouden twee Engelse internationals hun weg naar Anfield kunnen vinden.

Glen Johnson binnenhalen lijkt geen simpele opdracht te zullen worden voor Liverpool FC. De 25-jarige wingback zou Portsmouth voor tien miljoen pond mogen verlaten, maar ook Chelsea wil in de dans springen. Opvallend is dat de Blues hem voor vier miljoen euro lieten gaan, maar de nieuwe manager, Carlo Ancelotti, zou een grote fan van Jonson zijn. Toch lijk hij Liverpool te verkiezen boven een terugkeer naar Stamford Bridge. Grote vraag is natuurlijk of hij kan wachten tot Rafael Benitez voldoende geld bijeen kan sprokkelen.

Ondertussen berichtten de Engelse zondagskranten dat Benitez Peter Crouch terug naar Anfield wil halen. De boomlange aanvaller verliet de Reds vorige zomer voor Pompey, maar zou voor amper vier miljoen euro terug mogen. Crouch verliet Liverpool omdat hij niet tevreden was met een rol als bankzitter. Het zou dan ook een enorme verrassing zijn als hij nu zou terugkeren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties