El Hamdaoui gaat over de rooie

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
El Hamdaoui gaat over de rooie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mounir El Hamdaoui is tijdens de training bij AZ over de rooie gegaan. De ploegmaat van Dembele, Martens, Swerts en Pocognoli gaf een medespeler een trap op het bovenbeen.

El Hamdaoui was niet te spreken over een actie van ploegmaat Luirink. Die snoepte de Marokkaan de bal af met een snedige sliding. El Hamdaoui ging verhaal halen en trapte Luijckx, die naast Luirink stond op het bovenbeen.

“Als je zoiets doet in een competitieduel, krijg je een flinke schorsing”, reageerde Luicjckx in het Noordhollands Dagblad. “Bij een ploeggenoot doe je zoiets niet.”

Trainer Ronald Koeman probeert de actie met de mantel der liefde te bedekken. Het is niet  goed te praten, maar dit soort dingen kunnen gebeuren op een trainingsveld. En de ene speler laat zijn hoofd wat sneller op hol brengen dan de andere."

El Hamdaoui is echter niet aan zijn proefstuk toe. Hij verliet al eens het oefenveld na een incidentje met Shota Arveladze en tijdens de Nederlandse Supercup toonde hij duidelijk zijn ongenoegen nadat hij gewisseld werd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties