Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stadion VK Kachtem
Moen wint en blijft leider
Philippe Crols

In de West-Vlaamse vierde provinciale C heeft leider Moen zijn maximum weten te behouden. Het won met 0-2 op bezoek bij Kachtem.

Een defensief gehavend Moen nam een goede start. De Kachtemse doelman verkeek zich op een vrijschop van Martijn Stragier en Jelili verlengde in doel 0-1 na amper een minuut spelen. Het verdere verloop van de eerste helft was niet veel soeps. Steve Dugardein (ex-Moeskroen) was bij Moen wel een van de drijvende krachten. Kachtem kreeg enkele kansjes, maar faalde in de afwerking.

In de tweede helft speelde hetzelfde scenario zich af. Moen had het achteraan moeilijk met de counters van Kachtem en er was een goede doelman Jens Stragier nodig om de bezoekers overeind te houden. Moen kon enkel dreigen met een mooi schot van Martijn Stragier, dat strandde op de deklat. De Kachtemse verdediging acteerde ook op een minder niveau en tien minuten voor tijd profiteerden de bezoekers daar optimaal van. Agboton kreeg de bal zomaar van een Kachtemse verdediger en maakte het koel af 0-2. Ondanks dat de thuisploeg in het slot nog de paal trof, bleef Moen overeind.

Moen blijft leider met het maximum van de punten. Kachtem is vierde op zeven punten van Moen.

Dit verslag werd ons toegestuurd door iemand van KFC Moen. Als u het wedstrijdverslag van uw club ook op Voetbalkrant wil zien verschijnen, stuurt u het door naar eindredactie@voetbalkrant.com