Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Stadion SV Izegem
Moen overleeft moeilijke verplaatsing
Philippe Crols

In de West-Vlaamse vierde provinciale C is er geen houden aan Moen. Het won ook zijn negende wedstrijd op rij. Deze keer was Izegem het slachtoffer.

Een verplaatsing naar Izegem bleek in het verleden al meermaals een probleem voor Moen, maar afgelopen weekend stond het na vijf minuten al op voorsprong. Een misverstand in de Izegemse verdediging werd door de aanhoudende Bahaux afgestraft. Izegem probeerde te reageren met lange ballen, zonder succes. Iets over het halfuur verdubbelden de bezoekers de voorsprong. Via Vandenbulcke en Monart kwam de bal bij Jelili en die werkte beheerst af.

In de 2e helft was Moen baas en controleerde de match. Alleen na mistasten van doelman Lefevre kon de thuisploeg dreigen. In de slotfase kon Agboton met een kopbal de 0-3 op het bord zetten op aangeven van uitblinker Sory. Helemaal op het einde miste Vandenbulcke nog een penalty.

Dit verslag werd ons toegestuurd door iemand van KFC Moen. Als u het verslag van uw club op Voetbalkrant wil zien verschijnen, mail dan naar eindredactie@voetbalkrant.com.