Ook Blackburn Rovers getroffen door Mexicaanse griep

De Nijs Michael
| 1 reacties
Ook Blackburn Rovers getroffen door Mexicaanse griep
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Mexicaanse griep krijgt steeds meer greep op de Europese voetbalvelden. Nadat afgelopen weekend al de Franse topper tussen Marseille en Paris Saint-Germain werd uitgesteld omwille van het virus, is nu ook het Engelse Blackburn Rovers getroffen.

De wedstrijd tussen Marseille en Paris Saint-Germain werd afgelast omdat drie spelers van de Parijse club de Mexicaanse griep hebben opgelopen. De overige spelers en de technische staf van PSG werden daarom in afzondering geplaatst, waardoor de topper tegen Marseille niet kon doorgaan.

Nu heeft het virus ook slachtoffers gemaakt bij de Engelse club Blackburn Rovers. Het team uit de Premier League maakte bekend dat twee spelers te bed liggen met verschijnselen van de Mexicaanse griep. Blackburn gaf geen namen vrij, maar wellicht gaat het om Christopher Samba en David Dunn. Beide spelers gaven forfait voor de match tegen Chelsea wegens "een virus".

Vooralsnog gaat de match tussen Blackburn en Petersborough gewoon door. De wedstrijd kadert in de Carling Cup en staat vanavond op het programma.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties