Sosa aast op een vertrek uit München

Sosa aast op een vertrek uit München
Foto: © SC

José Ernesto Sosa (foto) wil graag zo snel mogelijk vertrekken bij zijn club Bayern München. De Argentijn komt onder trainer van Louis Van Gaal amper of niet aan spelen toe.

José Ernesto Sosa komt niet van de bank af bij Bayern München en voelt ook al aan dat de club zich in de winterstop zal versterken waardoor zijn speelkansen nog meer zullen afnemen. "Het is bitter, maar ik ben realistisch en weet dat ik weg moet als er niets veranderd aan mijn situatie", aldus de Argentijnse middenvelder in Bild.

Sosa gold enkele jaren terug als een groot talent bij Estudiantes, maar in München kon hij de hoge verwachtingen niet inlossen. De Argentijn kwam tot dus ver niet verder dan 35 competitiewedstrijden. Dit seizoen staat zijn teller op drie. Sosa, al vijf keer international, wil van die situatie af en kijkt dus uit naar een ander team.

In de zomerperiode had 1.FC Köln zich al gemeld, maar toen wilde Sosa nog zijn kans gaan bij de Rekordmeister. "Het seizoen was al bezig en het leek me geen goed idee om dan te vertrekken. Ik heb de kleine kansen die ik heb gekregen niet kunnen benutten. Ik ga niet klagen want ik ben altijd door iedereen goed behandeld geweest bij de club. Ik wil echter spelen en dat lijkt echter enkel bij een andere club te kunnen", besluit Sosa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties