Nani heeft geen problemen met Ferguson

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Nani heeft geen problemen met Ferguson
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nani (foto), de jonge Portugese international van Manchester United, heeft zijn uitspraken van eerder deze week in de Portugese pers flink genuanceerd. De aanvaller had toen flink uitgehaald naar manager sir Alex Ferguson.

Nani hekelde de sfeer op Manchester United. "Het is er bikkelhard. Als alles goed gaat, dan is het goed. Maar als de manager denkt dat het niet goed gaat, dan is alles verpest. Het ene moment strooit hij met complimenten, maar nog geen minuut later staat hij je uit te schelden. Of het met mij ook al gebeurd is? Absoluut. Hij scheldt spelers ten overstaan van iedereen uit. Niemand ontkomt er aan, voor iedereen gebeurt hetzelfde", aldus Nani woensdag in de Portugese pers over Alex Ferguson.

Vandaag zwakt hij die woorden meteen af. "Nadat Cristiano Ronaldo vertrok, wilde ik een belangrijkere rol. Het is uiteindelijk wel de coach die bepaalt wie er speelt. Tegen Chelsea wilde ik heel erg graag spelen, maar ik kreeg geen kans. Dat soort momenten zal ik moeten leren accepteren. Laat me wel duidelijk zijn dat ik zeker geen problemen heb met de manager", besluit Nani.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties