Bordeaux, Lyon en Marseille winnen

Manuel Gonzalez

Terwijl Toulouse de duimen legde in Club Brugge moesten vele andere Franse teams aan de slag in de Ligue 1. De drie topclubs Bordeaux, Lyon en Marseille wonnen allen hun wedstrijd.

Olympique Marseille kende een moeilijke avond bij Lorient want het kwam vlak na de koffie op een 1-0 achterstand. Maar Ayew en Diawara konden de situatie toch nog ombuigen in winst.

Olympique Lyon was in eigen huis te sterk voor Boulogne. Het verschil werd echter pas laat gemaakt in de partij met goals van Pjanic in de 72ste en Delgado in de allerlaatste minuut.

Bordeaux won de topper bij Montpéllier met 0-1. Jussie (foto) scoorde de enige goal in de 57ste minuut.

Onze landgenoot Roland Lamah speelde 74 minuten in de 1-0 overwinning van zijn team Le Mans tegen staartploeg Grenoble.