Biemans: "Moeten nog niet panikeren"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Biemans: "Moeten nog niet panikeren"

Onze landgenoot Bart Biemans is een vaste waarde in de defensie van de Nederlandse topklasser Willem II. Alleen staat de club uit Tilburg net als in de voorgaande jaren voor een gevecht tegen de degradatie.

Willem II staat andermaal voor een zwaar gevecht tegen de degradatie. Rode lantaarn RKC Waalwijk kon dit weekend met 4-1 winnen van Sparta Rotterdam terwijl de Tilburgers zelf verloren op het veld van Feyenoord Rotterdam. Toch wordt er nog niet gepanikeerd in Brabant.

"Er is zeker geen sprake van paniek bij ons. Natuurlijk hebben we een niet al te beste reeks achter de rug, maar ik heb er alle vertrouwen in dat iedereen na de winterstop een ander Willem II aan het werk zal zien", aldus onze landgenoot Bart Biemans in de Nederlandse krant De Telegraaf.

Willem II haalde maar 1 op 18 uit zijn recentste zes wedstrijden. Vooral tegen directe concurrenten Roda JC, VVV Venlo en ADO Den Haag mocht de club uit Tilburg eigenlijk geen punten laten liggen. "Ik vind wel dat we moed mogen putten uit de wedstrijd bij Feyenoord, want we speelden een stuk beter dan de weken ervoor", blijft Biemans optimistisch.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties