Busquets: "Titel wordt beslist in Bernabeu"

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Busquets: "Titel wordt beslist in Bernabeu"

FC Barcelona verloor vorig weekend van Atlético Madrid terwijl rivaal Real Madrid makkelijk won van rode lantaarn CD Xerez. De voorsprong van Barcelona is nu nog twee punten. Barça-speler Busquets weet dat de titel wordt beslist in Madrid.

Vorig seizoen streden FC Barcelona en Real Madrid om de titel, maar na de 2-6-vernedering liet de club uit de Spaanse hoofdstad het afweten. "Daar kunnen we nu ook winnen of verliezen. Maar tot dan zijn er nog veel wedstrijden te spelen. Ik denk dat daar zal beslist worden over de landstitel. Daarna zijn er wel nog altijd zeven wedstrijden te spelen. Het kan dus nog alle kanten op", aldus Sergio Busquets in de Spaanse pers. El Clásico staat gepland op 10 of 11 april.

De middenvelder zag Real Madrid gisterenavond verliezen in Lyon na een erbarmelijke vertoning. "Het kan mij eerlijk gezegd niet veel schelen of Real Madrid uitgeschakeld wordt of niet. Lyon maakt zeker een goede kans om door te stoten. Ze spelen compact en zijn goed op de counter", aldus Busquets.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties