Vermaelen droomt nog van titel

Philippe Crols
| 2 reacties
Vermaelen droomt nog van titel
Foto: © SC

In Engeland kwamen niet alle landgenoten in actie. Dat komt omdat er zaterdag en zondag, naast competitievoetbal, ook bekervoetbal op het programma stond. Thomas Vermaelen boekte met Arsenal wel alvast een nieuwe zege. De titel blijft mogelijk.

Arsenal trad aan in de competitie en won thuis van Burnley met 3-1. Thomas Vermaelen (foto) stond negentig minuten tussen de lijnen en ziet de Gunners op gelijke hoogte komen van Chelsea (dat evenwel nog een match minder gespeeld heeft). Arsenal heeft voorlopig ook twee punten minder dan leider Manchester United.

Man United won met het kleinste verschil op bezoek bij Wolverhampton dankzij de honderdste Premier Leaguegoal van Paul Scholes. Geoffrey Mujangi Bia (Wolves) en Ritchie De Laet (Manchester United) zaten niet in de wedstrijdkern.

De geblesseerde Marouane Fellaini zag zijn team Everton ruim winnen van Hull City (5-1).

Vanden Borre naar halve finale FA Cup

In de FA Cup moet Tottenham een replay afwerken na een 0-0-gelijkspel op bezoek bij Fulham. Paul José Mpoku zat niet in de kern van de Spurs.

Als Tottenham de kwartfinale overleeft, komt het in de halve eindstrijd uit tegen Portsmouth. Zonder Anthony Vanden Borre klopte het noodlijdende Pompey Birmingham met 2-0. De andere halve finale wordt betwist tussen Aston Villa en Chelsea. 

Dedryck Boyata en Vincent Kompany (Manchester City) waren een weekend vrij, iets wat zelden voorkomt in Engeland. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties