AS Roma terug op titelkoers na winst tegen Inter

AS Roma terug op titelkoers na winst tegen Inter
Foto: © SC

De Nerrazurri kregen de afgelopen weken klappen: na twee gelijkspelen en een verlies moest de ploeg ook tegen AS Roma de duimen leggen.

Serieuze mentale opkikker voor de Romeinen: ploegicoon Francesco Totti zat na zes weken blessureleed weer op de bank. Roma was ook reeds twintig wedstrijden ongeslagen.

Roma kwam dan ook al na een kwartier op voorsprong na een blunder van Inter-doelman Julio César, die een makkelijke bal liet glippen en De Rossi kon profiteren. Dadelijk stond er een heel ander Inter op het veld. Sneijder en Samuel waren dicht bij de gelijkmaker. Uiteindelijk kon Milito dan toch de gelijkmaker scoren na een schitterende pass van Sneijder. Euforie alom, maar niet voor lang.

Even  later viel een klutsbal voor de voeten van Luca Toni en de van Bayern gehuurde spits trapte de bal pardoes in de rechterbenedenhoek. Milito trapte wel nog eens op de paal, maar de zege van Roma kwam niet meer in het gevaar. Als Milan morgen wint, kan het op gelijke hoogte van Roma komen, op één punt van Inter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties