Real Mallorca op koers voor Europees voetbal

Real Mallorca won de wedstrijd tegen Valencia met 3-2 en komt daarmee op een gedeelde vierde plaats, samen met Sevilla.

Na twintig minuten stond het al 2-0 voor Mallorca. De onthoofde verdediging van Valencia had geen verhaal tegen de doelpunten van Castro en Webo. Tot overmaat van ramp zag Valencia ook nog Madura uitvallen. Opnieuw een verdediger minder. Valero had de beste kans nog voor Mallorca, maar zijn bal strandde op de lat.

Valencia maakte de aansluitingstreffer kort na de pauze, maar Fernandes maakte dat ongedaan door in eigen doel te trappen. Hernandez bezorgde Valencia nog een schijntje hoop door vijf minuten voor affluiten de 3-2 te scoren, maar verder kwam het niet meer. Valencia heeft wel nog steeds vijf punten voorsprong op zowel Sevilla als Mallorca.