Competitie: Scottish Premier League
Speeldag: Speeldag 37
Stadion: Celtic Park Glasgow
Celtic geeft mislukt seizoen klein beetje glans

Celtic Glasgow heeft de klassieker tegen aartsrivaal en stadsgenoot Rangers gewonnen met 2-1. Rangers heeft wel de titel al een tijdje vast, met een straat voorsprong op Celtic.

Celtic kwam al na acht minuten op voorsprong door een vrijschop van Naylor die van richting veranderde. In de 43ste minuut maakte Miller gelijk. Celtic ging toch nog met een voorsprong de rust in toen Fortuné door de benen van doelman Alexander het leer binnenkopte.

In de tweede helft ging Rangers op zoek naar de gelijkmaker en het kreeg ook enkele grote kansen. Miller was twee keer dichtbij en een van richting veranderd schot van Davis werd maar net gekeerd door doelman Zaluska. Rangers eindigde de match nog met tien man na rood voor McCulloch.