Fiorentina onderhandelt met Mihajlovic

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fiorentina onderhandelt met Mihajlovic
Foto: © SC

Sinisa Mihajlovic (foto) wordt volgend seizoen mogelijk de nieuwe trainer van AC Fiorentina. De Serviër zou de opvolger kunnen worden van Cesare Prandelli die na het WK Italiaans bondscoach wordt.

Sinisa Mihajlovic stapte vorige week op bij Catania Calcio en gaf aan dat hij op zoek ging naar een baan bij een club die hoger kan mikken dan de strijd tegen de degradatie. Met Fiorentina gaat hij mogelijk die ploeg vinden. De club uit Firenze ziet Cesare Prandelli namelijk bondscoach worden van Italië na het WK in Zuid-Afrika.

"We willen de zaakjes eerst goed afhandelen met Prandelli, maar het is inderdaad zo dat Mihajlovic ons interesseert", aldus bestuurslid Pantaleo Corvino. Er wordt her en der gesuggereerd dat een aantal sterspelers weg zouden willen bij Fiorentina na het vertrek van Prandelli, maar Corvino ontkent dat. "We willen de groep bijeen houden. Als er dan toch een speler is die zou vertrekken, da zullen we een andere halen. Fiorentina doet volgend seizoen zeker weer mee om de Europese plaatsen", besluit Corvino.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties