Beenhakker: "Ik had Biseswar gewaarschuwd"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Beenhakker: "Ik had Biseswar gewaarschuwd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Technisch directeur Leo Beenhakker van Feyenoord wilde op 31 augustus speler Diego Biseswar verhuren aan zusterclub Exelsior. Maar de speler weigerde de overgang.

Daarmee stelde de speler twee clubs teleur. Feyenoord, dat hem graag kwijt wou én Exelsior, dat hoopte op een offensieve kracht van de grote broer.

"Het is mijn taak hem wel op de hoogte te houden van onze plannen, maar ik heb hem nooit onder druk gezet om over te stappen naar Excelsior. Hij wou blijven en dat is dus gebeurd", aldus Beenhakker in VI.

Biseswar kon behalve naar Exelsior ook nog naar Hannover 96 in Duitsland. "Die interesse heb ik in alle openheid overgebracht aan Diego en zijn zaakwaarnemer. Meer niet. Ik praat elke dag met de trainer en als ik dan weet dat Diego niet echt in zijn plannen voorkomt, vertel ik dat. Ook al is dat geen leuke boodschap."

"Ik heb hem alleen willen waarschuwen. Die jongen is 22 jaar en moet spelen voor zijn ontwikkeling. Als dat niet kan bij Feyenoord, dan misschien wel ergens anders. Dat Diego liever bij Feyenoord voor zijn kans gaat, is zijn goed recht."

"Er bestaat ook geen enkele rancune ten opzichte van hem. Maar als technisch directeur is het mijn taak hem wel op de hoogte te houden van onze plannen. Dat heeft niets te maken met een mes op de keel en dat stoort me."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties