Temse haalt nog de volle buit in Brakel

Gentil Dossche
| 3 reacties
Temse haalt nog de volle buit in Brakel

Slechts met veel moeite is Temse er in geslaagd de wedstrijd bij Brakel winnend af te sluiten. De bezoekers dachten te vroeg dat de buit binnen was en de thuisploeg kwam nog gevaarlijk opzetten.

Een fantasieloos Temse schoot pas wakker nadat Antheunis de thuisploeg op voorsprong had getrapt. Net voor en net na de rust en nog eens aan het uur liet Koen Carlier de eerste hattrick uit zijn voetballoopbaan aantekenen. De buit binnen dachten de bezoekers en ze namen flink wat gas terug. Brakel berustte echter niet en Schollaert knalde de aansluitingstreffer voorbij Smet. Even later was alles te herdoen nadat Delie de gelijkmaker op het bord vlamde. Lang duurde de vreugde echter niet bij de gastheren want Hermans zorgde voor een nieuwe en definitieve bezoekende voorsprong.

Olsa Brakel: De Prez, Knipping, Schollaert, Praet, Haesebroeck, Nuytinck, Ampe (64’ Foket), Antheunis, Hellebaut (69’ T’Jampens), Van Gyseghem (57’ Weytens), Delie.

SV Temse: Smet, De Witte, Scheers, Damman, Hermans (85’ Remans), Van Den Bossche (46’ Leemans), De Clercq, Thijs, Pittoors, Maes, Carlier.

Doelpunten: 23’ Antheunis 1-0, 41’, 48’ en 60’ Carlier 1-1, 1-2 en 1-3, 72’ Schollaert 2-3, 77’ Delie 3-3, 79’ Hermans 3-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties