Redknapp: "Had duo VD Vaart - Defoe in gedachten"

Benny Gillain
| 1 reacties
Redknapp: "Had duo VD Vaart - Defoe in gedachten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur zal het twee à drie maanden moeten stellen zonder Jermain Defoe. Trainer Harry Redknapp betreurt het uitvallen van de spits en had een tandem Van der Vaart – Defoe in gedachten. Dat idee zal hij nu dus even aan de kant moeten leggen.

“We zagen voldoende tijdens het debuut van Van der Vaart”, spreekt Redknapp maandag. “Hij is een proper player, nietwaar?
Defoe geeft ons weer iets heel anders, we hebben niet nog zo iemand met zoveel scherpte voor het doel. Ik zag hem al wel voor me, samen met Van der Vaart, net zoals hij speelde met Rooney toen ze samen scoorden voor Engeland.”

Tegen West Bromwich Albion (1-1) koos Redknapp voor een andere tactiek dan zijn geliefkoosde 4-4-2.  Een opstelling waar Van der Vaart, naar aanleiding van de blessure van Defoe, dicht tegen Pavlyuchenko speelde. De Nederlander nam de “Rooney-rol” op zich.

“Het past wel bij hem, die positie”, stelt Redknapp op de site van de spurs concluderend. “Ik zie Defoe al wel samenspelen met deze jongen. Het is dan ook extra jammer dat we Defoe nu een tijd kwijt zullen zijn.” De Engelsman maakte vorig seizoen achttien doelpunten voor de Spurs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties