Cvitanich moet wellicht terug naar Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cvitanich moet wellicht terug naar Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dario Cvitanich (foto) keert op 1 januari wellicht terug naar Ajax Amsterdam. Momenteel wordt hij uitgeleend aan het Mexicaanse FC Pachuca. Cvitanich zou zelf het liefste blijven in Mexico.

Dario Cvitanich staat nog tot de zomer van 2012 onder contract bij Ajax. Toen hij werd uitgeleend aan Pachuca bedongen de Mexicanen ook een aankoopoptie, maar het lijkt er op dat de club die niet zal kunnen betalen. Dus rest er voor Cvitanich niets anders dan bij de jaarwisseling weer aan te sluiten bij Ajax.

"Het is jammer voor hem want iedereen in Mexico is bijzonder tevreden over hem en zelf is hij dat ook. Dario had een wat moeilijke start, maar nu loopt het lekker. Hij is volledig hertsteld van een blessure aan de achillespees en heeft in de laatste drie wedstrijden gescoord. In december doet hij mee op het WK voor clubteams", aldus Sören Lerby, de zaakwaarnemer van Cvitanich.

Lerby gaat toch nog om de tafel gaan zitten om de situatie van de Argentijnse spits te bespreken. "Ik ken het standpunt van Ajax niet. Ze haalden Mido als breekijzer. Misschien zal men dan bereid zijn om de prijs voor Dario wat te laten zakken. Wat er precies gaat gebeuren, ligt ook aan Ajax", aldus nog Lerby. In de aankoopoptie gaat het om een transfersom van vier miljoen euro.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties