Meldert
Olympia SC Wijgmaal
Datum: 17/10/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert haalt het moeizaam van Wijgmaal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert haalt het moeizaam van Wijgmaal

Vanuit een sterke organisatie is Meldert er eindelijk in geslaagd een eerste thuiszege te laten optekenen. Een onmondig Wijgmaal had het meeste balbezit maar kon dat niet in doelpunten omzetten.

Verbroedering Meldert begon goed aan de match en klom al vrij vroeg op voorsprong. Toen Madawa foutief werd afgestopt ging de bal op de stip en Amazou liet de kans niet liggen. De bezoekers reageerden via Vranckx, Fariat en Goas Lopez maar De Valck gaf geen krimp. Aan de overzijde vlamde Van Nyvel op Mertens. Op slag van rust verzuimde Madawa de voorsprong uit te diepen toen hij de paal viseerde.

Ook na de koffie ging het snel heen en weer, maar meer dan halve kansen leverde dat niet op. Halfweg de tweede periode mocht Van Nyvel gaan douchen na een 2de geel. De bezoekers wilden wel maar konden onvoldoende profiteren van de man meer situatie. Op minder dan 10 minuten voor het einde leek de gelijkmaker toch in de maak maar Coosemans kopte een open kans op De Valck. Even later stuurde Verhaeghe gepast Jacobs in de diepte en de match was gespeeld.

VB Meldert: De Valck, Van Vlokhoven, Van Belle, Meuleman, Van Nyvel, Amazou (89’ Van Den Bremt), Nouhass (53’ Verhaeghe), Borlee, Wauters, Jacobs en Madawa (51’ Roelandt).

K.O.SC Wijgmaal: Mertens, Allard, Dehaes, Thiry, Fariat, Coosemans, Vranckx (80’ Puttemans), Goas Lopes, Segers, De Coster (69’ Steenwegen) en Renmans (56’ Mellebeek).

Doelpunten: 9’ Amazou 1-0; 85’ Jacobs 2-0

Geel: Thiry Rood: 68’ Van Nyvel (2x geel)