1-0
1-1
1-2
1-3
67' Kenny Miller (pen)
Datum: 24/10/2010 13:45
Competitie: Scottish Premier League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Celtic Park Glasgow
Rangers pakken de leiding na zege in Old Firm

Glasgow Rangers blijft op zijn elan doorgaan. In de Old Firm, de Schotse clash tussen de twee ploegen uit Glasgow, versloegen de Rangers de Celtics met 1-3.

De twee ploegen begonnen met een gelijk aantal punten aan de partij. Beide teams wisten immers beiden alle acht hun voorgaande wedstrijden te winnen. Celtic was echter de ploeg die op voorsprong kwam. Gary Hooper scoorde kort voor rust de 1-0.

Na rust kwam Glasgow al snel op gelijke hoogte dankzij een owngoal van de Nederlander Glenn Loovens. En tien minuten later namen de Rangers het commando helemaal over. Kenny Miller zette de 1-2 op het bord.

De thuisploeg zocht de gelijkmaker, maar kreeg in de slotfase het deksel op de neus toen Rangers een strafschop kreeg na een overtreding van Majstorovic. Miller zette de elfmeter feilloos om.