Nederlander Slory stapt op bij Levski

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Nederlander Slory stapt op bij Levski
Foto: © SC

Andwelé Slory tekende nog maar pas bij het Bulgaarse Levski Sofia, maar vertrekt alweer. Levski zit in dezelfde groep als AA Gent in de Europa League.

"Ik had de pech dat net op het moment dat ik topfit was, iemand ongelukkig op mijn knie ging staan, pijnlijk. Daar was de club niet blij mee. Doen ze zóveel moeite om me te halen, betalen ze mij salaris en kan ik opnieuw niet spelen. Er is nog een aantal zaken gebeurd, dat heeft me doen besluiten mijn contract in te leveren", zegt Slory in VI.

"Ik praat met respect over de club. Ze hebben me een kans gegeven en ik heb daar bij binnenkomst een soort bootcamp gehad. Heb hard getraind om weer helemaal fit te worden, want dat was ik niet."

"Ik ben in een vergevorderd stadium met een nieuwe club. Het enige dat ik nu kan zeggen is dat het een buitenlandse club is. Het Boek Nederland heb ik zoals het nu lijkt eventjes gesloten. Ik ben nu 28 jaar, maar heb al veel meegemaakt. Na mijn tijd bij Feyenoord heb ik een mindere periode gehad. Nu voel ik me lekker en wil ik weer plezier krijgen in het voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties